Återvallsvägen 5, 134 64 Ingarö

Telefon: 08-57028635

Vår historia Dahlqvist Snickeri grundades av Jimmy Dahlqvist redan 1983, och sedan dess har vi haft våra händer fulla med spännande projekt. Med över fyra decennier av skicklighet och hantverkserfarenhet har vi vuxit och utvecklats till att bli en pålitlig och ansedd aktör inom snickeribranschen.

Vår plats Vi är stolta över att vara en del av Ingöre, en ort med en rik historia av träbearbetning. Här, mitt i den svenska snickeritraditionen, är vi hemma. Vår närvaro i Ingöre är en symbol för vårt engagemang för kvalitet och hantverk i varje detalj.

Dahlqvist Snickeri är dedikerade till att erbjuda skräddarsydda snickerilösningar av högsta kvalitet för våra kunder. Vi tror på att förena traditionellt hantverk med modern teknik för att skapa tidlösa och funktionella snickerier som uppfyller och överträffar våra kunders förväntningar. Vår passion för trä och vår kompromisslösa strävan efter kvalitet genomsyrar allt vi gör.

Vi ser fram emot att samarbeta med dig och förverkliga dina snickeridrömmar. Kontakta oss idag för att diskutera ditt nästa projekt.